E ticaret

Tedarikçi Arama: E-Ticaret mağazanız için en iyi tedarikçiyi nasıl bulabilirsiniz? #Dropshipping İpuçları #Tedarikçi #Yeniden Fiyatlandırma El yapımı veya niş ürünler satmıyorsanız, e-ticaret mağazanızda satmanız gereken ürünleri size sağlaması için güvenilir bir tedarikçi bulmak isteyeceksiniz. Mağazanız için en iyi tedarikçiyi bulmak e-ticaret yapan kişilerin yaşadığı bir zorluktur. Dışarıda bir sürü tedarikçi olduğunu görüyorsunuz, hepsi görünüşte harika fırsatlar sunuyor, sadece kaliteli ürünler değil aynı zamanda iyi marjlar sunan bir tedarikçiyi nasıl buluyorsunuz? Bu blog yazımızda, e-ticaret mağazanıza iyi bir tedarikçi bulmak için kullanmanız gereken stratejiyi ana hatlarıyla açıklayacağız. Şunları öğreneceksiniz: 1. Tedarikçileri bulmak için en iyi platformlar 2. Neden birden fazla tedarikçiye ulaşmanız gerektiği 3. Tedarikçinin yorumlarını ve referanslarını okumanın önemini 4. Karar vermeden önce bütün numuneleri nasıl almanız gerektiği 5. Nasıl pazarlık yapabileceğinizi Ted

Oyun Yapma Motorları

oyun yapma programı
Gelişen teknoloji ile birlikte bizler artık sadece oyun oynamak değil, aynı zamanda interaktif olarak oyun yapma programı ile hem oynamak hem de yaptığımız oyunları farklı platformlarda görmek istiyoruz. Sadece tüketim değil, ayrıca üretimin de içinde olarak 21.yüzyılın bütün nimetlerinden faydalanarak oyun dünyasının esrarengiz ortamında olarak, çeşitli hünerlerimizi göstermek istiyoruz ama nereden başlayacağız? Nasıl bu oyun piyasasında bulunacağız? Hangi programları kullanarak oyun yapabiliriz? Endişelenmeyin, oyun dünyasına bu oyun yapma programlarını kısa zamanda öğrenerek sizler de bu heyecana ortak olacaksınız.
KODLAMA YAPMADAN OYUN YAPMAK İSTEYENLER, TOPLANIN: CONSTRUCK 2
Öncelikle herhangi bir kodlama gerektirmeden, kendi yeteneklerinizi gösterebileceğiniz oyun yapma programı Construck 2 ile tanıştıralım. Construck 2, etkinlik tabanlı, Chorme, Firefox, Kongregate, Faceboo ve NewGrounds destekli bir programdır. Oyun içerisinde 2D oyun geliştirirken aynı zamanda müzik kulağınıza güveniyor iseniz programın mağazasından kendi müziklerini tasarlayabilir ve oyunu kendi yeteneklerinize, yaratıcığınıza bağlı olarak dizayn edebilirsiniz. Bir de bu programın ücretsiz olduğunu söylesek ne dersiniz?
Yazılımı ücretsiz olmakta birlikte daha profesyonel işler ortaya koymak isterseniz 130 TL karşılığında ek hizmetlerinizi satın alabilirsiniz. Construck 2 oyun yapma programı ile web, Mobil, Masaüstü platformlarda oyunlarınızı yayımlayabilirsiniz.

DİĞER OYUN YAPMA PROGRAMI SEÇENEKLERİ

BANA 2D YETMEZ 3D’Lİ OYUN YAPMAK İSTİYORUM DİYENLER, DUYUYORUZ SİZİ: UNİTY 3D

Artık 2D oyun programları yetmiyor, artık 3D olarak çalışmak istiyor iseniz, oyun yapma programlarından bir diğer program olan Unity 3D tam size göre bir programdır. Unity 3D, ‘Unity Engines aracılığı ile C/CC++ ile geliştirilmiştir. Unity 4.0 sürümü ile beraber C#, JavaScript, Boo ve DirectX dilleri ile oyun geliştirmeyi sağlamaktadır. Unity3D, Desktop, Windows, Android, IOS, Flash Player, PS3, Web Player ve XBOX gibi toplam 27 platformda oyun yapmayı sağlamaktadır. Unity 3D bir de şöyle bir farkı var: Asset Store sayesinde diğer oyun geliştiricilerin tasarım ve animasyonlara sahip olabilme fırsatı sunmaktadır.  Ücretsiz olarak kullanımı olmasının yanı sıra Plus sürümü için aylık 35$, Pro sürümü için aylık 125$ ve Enterpise sürümü için Unity ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

HEY MACERA SEVERLER, NEDEN SİZ DE MACERA OYUNU YAPAMAYASINIZ? : ADVENTURE GAME STUDIO

Macera tutkunlarını oyun yapmaktan kimler durdurabilir?’ Tabi ki oyun yapacaksam macera oyunu yaparım.‘ diyorsanız buyrun size macera oyun yapma programı olan Adventure Game Studio. Basit oyunlar yapmanın yanı sıra
Kendinizi geliştirdikten sonra ve programın dilini çözdükten sonra daha karmaşık, maceranın içinde daha çok olan oyunlar ortaya koyabilirsiniz. Programın ücretsiz olmasının yanı sıra, sadece masaüstü yazılımını desteklemektedir.

BENİ UĞRAŞTIRACAK BİR OYUN YAPMA PROGRAMI İSTİYORUM DİYENLERE ÖZEL: UNREAL ENGİNE 4

Ben yaratıcılığımı daha çok ortaya koyacak, etkileyici olacak, aynı zamanda karışık ve uğraştırıcı bir program olursa daha iyi oyun yaparım diyorsanız eğer Unreal Engine 4 tam da aradığınız oyun yapma programıdır. Ancak şunu da belirtmeliyiz öğrenme evresi biraz zaman almaktadır. Bu platformda oyun yapmak isterseniz ilk olarak C++ program diline hakim olmanız gerekmektedir.  Bu platformda ücretsiz olarak oyun geliştirebilirsiniz ancak oyun çıkışından itibaren 3 ayda bir 3000$ yanı sıra kardan ve satış gelirinden %5’ini şirkete verme yükümlülüğünüz bulunmaktadır. Unreal Engine 4, Web, Masaüstü ve Mobil destekli bir oyun yapma programıdır.

HER TARZ OYUN YAPMAK İSTEYENLER İÇİN OYUN YAPMA PROGRAMI

HER TARZ OYUN YAPMAK İSTEYENLERE : CRYENGINE

Ben hem macera, hem savaş hem de bulmaca yapmak istiyorum ve bunları da tek bir platformda yapmak istiyorum derseniz, sizleri de düşünen bir oyun yapma programı mevcut, CryEngine o halde sizler için tasarlandı.
CryEngine oyun geliştirdiğiniz esnada sizlere tam destek sunmaktadır. Dilediğiniz sanal gerçeklik oyunlarını motoru çok güçlü olan CryEngine ile sizlerin belirlediği fiyat karşılığında oyunu geliştirebilirsiniz.  Ayrıca üyelik alıp, eğitin alan ve desteğe erken erişmek isterseniz aylık 50$ ödemeniz gerekmektedir. Premium üyelik için 150$ karşılığında üye olabilirsiniz. Program masaüstü ve konsola destek vermektedir.

 OYUNUMUN HİKAYESİ OLMALI DERSENİZ : REN’PY SİZİ BEKLİYOR

Diyelim ki bir senaryonuz bulunmakta ve bu senaryoyu oyun haline getirmek istiyorsunuz. O halde Ren’py sayesinde karakterleri ve diyalogları başarılı bir şekilde, kendi dilediğiniz gibi bir araya getirebilirsiniz. Oyun yapma programı olan Ren’py’kullandığı dil Python’ ve size yol göstermek adına Python dilinde birkaç eğitim serisi sunmaktadır. Program ücretsiz olup, sadece masaüstünü desteklemektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Top 10 porno yildizlari

Beden dili hareketleri ve anlamları

En İyi Skyrim Modları